Biga’da Pomak Akıtma Günü düzenlendi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Pomak Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla Pomak Akıtma Günü düzenledi.Dernek lokalinde düzenlenen etkinliğe Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan...

Google Haberlere Abone ol
Biga’da Pomak Akıtma Günü düzenlendi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Pomak Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla Pomak Akıtma Günü düzenledi.

Dernek lokalinde düzenlenen etkinliğe Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, AK Parti Biga Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, MHP Biga Kadın Kolları Başkanı Gizem Ağırbaş, CHP Biga Kadın Kolları Başkanı Melek Şahin, Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Akif Kireç, Motorcular Derneği Başkanı Tayyar Potur, ve Biga Ticaret Merkezi esnafı katıldı.

Pomak akıtma günü etkinliğini geleneksel hale getireceklerini belirten Dernek Başkanı İrfan Çınar, "Derneğimize sahip çıkmak bizim için çok önemli. Hem üyelerimizin kaynaşması hem de Pomak sever dostlarımızın Pomak akıtmasını tatması amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar