Şanlıurfa Engelliler galibiyet özlemine son verdi

- Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler takımı, erteleme maçında karşılaştığı Melikgazi Belediyesi takımını yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Antrenörü Yıldırım: - "Uzun bir süredir kazanamıyorduk, galibiyet özlemine son vermek için bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyordu. Kazandığımız için çok mutluyuz"

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfa Engelliler galibiyet özlemine son verdi

ŞANLIURFA (AA) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler takımı, erteleme maçında karşılaştığı Melikgazi Belediyesi takımını yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Bu yıl mücadele ettiği ligde son galibiyetini 4. haftada deplasmanda Bağcılar Belediyesi takımını 65-60 mağlup eden Şanlıurfa temsilcisi, sonraki 5 maçta galibiyetle tanışamadı.

Pazar günü ilk yarının erteleme maçında Melikgazi Belediyesi'ni 78-36 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 5 hafta aradan sonra galip gelmeyi başardı.

Antrenör Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini aktaran Yıldırım, şöyle konuştu:

"Uzun bir süredir kazanamıyorduk, galibiyet özlemine son vermek için bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyordu. Kazandığımız için çok mutluyuz. Maçta çok iyi bir oyun sergileyerek farklı galip gelmeyi başardık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Şimdi amacımız pazar günü yine erteleme maçında evimizde ağırlayacağımız Büyükşehir Belediyesi Gaziantep takımını yenerek orta sıralara çıkmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum ve galip geleceklerine inanıyorum."

Yorumlar