Engelli vatandaşlara istihdam müjdesi

Bakan Müezzinoğlu, engellilerin istihdamıyla ilgili, "Yeni teşviklerimiz ve yeni müjdelerimiz olacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Engelli vatandaşlara istihdam müjdesi

SonHaberler | Haber Merkezi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Büyükçekmece'de Engelliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. 

Programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra çok sayıda engelli ve vatandaş katıldı.

Bakanlık olarak engelli vatandaşlara yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Müezzinoğlu, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak önümüzdeki dönemin en önemli eylem planlarından biri de engelli istihdamına yönelik yeni teşviklerimiz ve yeni müjdelerimiz olacak. İnşallah bayramdan sonra da o müjdelerle sizlerin yanınızda olacağız” dedi.

Birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Müezzinoğlu, “Elhamdülillah engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimizde önemli mesafeler kat ettik. İnşallah, engellilerimizin gerek bakımda, gerek tedavide, gerek istihdamda, gerekse eğitimde bütün bunlarda artık daha güçlü bir Türkiye ve engellinin yanında daha güçlü olan bir anlayışla geleceğimizi daha güçlü hale getirmeyi, geleceğimizi daha huzurlu daha mutlu ve daha medeni koşullara taşımayı hedefliyoruz ve bunu birlikte başaracağız. Son iki üç yıldır önümüze anlamsız tuzaklar kuruldu. Anlamsız hain darbe girişimleriyle bu milletin kardeşliğini bozmaya ve birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlar oldu. Ama buna engellilerimiz de dahil hep beraber dik durduk. Bu milletin kaderiyle hiçbir hain oynayamaz dedik. Ve 15 Temmuz karanlık geceyi 16 Temmuz sabahında aydınlık bir sabaha çevirdik. O nedenle sizlere de teşekkür ediyorum, sizleri alkışlıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan eylem planlarını istediğini söyleyen Müezzinoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak önümüzdeki dönemin en önemli eylem planlarından biri de engelli istihdamına yönelik yeni teşviklerimiz ve yeni müjdelerimiz olacak. İnşallah bayramdan sonra da o müjdelerle sizlerin yanınızda olacağız” dedi.

Yorumlar