Belediye engelli vatandaşın isteğini yerine getirdi

Efeler Belediyesi, akülü sandalye isteyen bedensel engelli vatandaşın, isteğini geri çevirmedi. Akülü sandalye isteyen bedensel engelli Yaşar Bingöl’e, Efeler Belediyesi’nce akülü sandalye hediye edildi.

Google Haberlere Abone ol
Belediye engelli vatandaşın isteğini yerine getirdi

Efeler Belediyesi, ilçede yaşayan engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Efeler Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, ilçede ikamet eden engelli vatandaş Yaşar Bingöl’e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Amaçlarının engelli vatandaşlara yapabildikleri ölçüde yardımcı olmak olduğunu söylen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, şunları kaydetti: “Engelsiz bir Efeler hedefliyor ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz. Bizim amacımız bu kentte gerek engelli gerek normal vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerine getirmektir. Bunu gücümüzün yettiği kadarıyla yapıyoruz.”

Şeker hastalığı nedeniyle birkaç yıl önce sağ bacağını kaybeden 57 yaşındaki Yavuz Bingöl, Akülü engelli sandalyesinin teslimi sırasında duygusal anlar yaşadı. Çok mutlu olduğunu ifade eden Yaşar Bingöl, “Sayın Başkanımız Mesut Özakcan’a ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Allah razı olsun” dedi.

Yorumlar