Taşköprü 1. Çocuk Kitapları Günleri başladı

Taşköprü Belediyesi’nin Kültür ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlediği Taşköprü 1. Çocuk Kitapları Günleri etkinliği başladı.Taşköprü Konferans Salonu’nda gerçekleşen açılış töreninde konuşan Yazar...

Google Haberlere Abone ol
Taşköprü 1. Çocuk Kitapları Günleri başladı

Taşköprü Belediyesi’nin Kültür ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlediği Taşköprü 1. Çocuk Kitapları Günleri etkinliği başladı.

Taşköprü Konferans Salonu’nda gerçekleşen açılış töreninde konuşan Yazar Nihat Gökmen, “Ülkemizin kalkınabilmesi için daha çağdaş daha medeni daha kalkınmış bir toplum olabilmemiz için, kuşkusuz güzel vatanımızı koruyabilmemiz için, daha ileriye götürebilmemiz için, en değerli olan şey bilgidir, bilgiyle eğitim sistemimizi kendimizi geliştiririz” dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da, “Okuma alışkanlığının gelişmesini topluma, insanlığa ne kadar yararlı olduğunu belirtmek istiyorum. İlçede düzenlemiş olduğumuz bu tarz etkinlikler bizleri mutlu ediyor. Okuma bilincini yaratmanın en önemli kurgusu çocukluktan gelen alışkanlıktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ise bu alışkanlığı sağlamak bizlerin görevidir” şeklinde konuştu.

Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ise, “Çocuklarımızın bu yaşta okudukları kitaplarla ileride önemli faydalar sağlayacakve çocuklarımız kitaplara önem verirlerse ileride faydasını görecekler. İlçemize açılan kitap günleri hayırlı olsun” dedi.

Programa Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İbrahim Coşkun, İlçe Garnizon Komutanı Alparslan Bilgiç, daire amirleri ve çok sayıda öğrenci ile öğretmen katıldı.

4 Kasım Cumartesi günü akşamına kadar açık kalacak olan Taşköprü 1. Çocuk Kitapları Günleri etkinliğinde çocuk kitabı yazarları İbrahim Ünsal Uçar ve Nihat Gökmen Taşköprülü çocuklarla buluşacak.

Yorumlar