Sur Yapı'dan “Dolarını boz, indirimi kap“ kampanyası

- Bozdurulan her 30 bin dolar için 10 bin liralık indirimin uygulanacağı kampanya 18 Aralık'ta sona erecek

Google Haberlere Abone ol
Sur Yapı'dan “Dolarını boz, indirimi kap“ kampanyası

TL'ye destek olmak için "Dolarını boz, indirimi kap" kampanyası başlatan Sur Yapı, dolar bozdurarak peşinatını ödeyen müşterilerine indirim yapacak. Şirket, bozdurulan her 30 bin dolar karşılığında 10 bin liralık indirim fırsatı sunacak.

Sur Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, kampanya, şirketin Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Lavender, Bahçeyaka, Şehir Konakları, Axis İstanbul, Mirage Rezidans ve Marka Rezidans projelerinde geçerli olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, fedakarlık yapmaları gereken bir dönemden geçtiklerini belirterek, "Biliyoruz ki kişilere, kurumlara ve tüm halkımıza düşen bir görev var bu konuda. Biz de Sur Yapı olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için TL'nin değerinin korunması hareketine yönelik bir kampanya hazırladık. Bu kapsamda her 30 bin dolar karşılığı TL peşinat ödemesine mevcut kampanyalarımıza ilave 10 bin TL indirim yapacağız." bilgilerini verdi.

Elmas, bu kampanya sayesinde müşterilerin mevcut indirimlere ek olarak yaklaşık yüzde 9 indirim fırsatı daha yakalamış olacaklarını kaydederek, kampanya ile hem döviz bozdurmayı teşvik ettiklerini hem de TL ile alışverişi teşvik etmek istediklerini bildirdi.

Kampanyanın 18 Aralık tarihine kadar geçerli olacağını aktaran Elmas, kampanyayı 100 ev ile sınırlı tuttuklarını kaydetti.

Yorumlar