Sıra tespitli yöntemle 'ev sahibi olma' imkanı

Ev, arsa, işyeri gibi gayrimenkullerin alımında faizsiz çözümler sunarak sektöre güçlü bir giriş yapan Birevim, bireylerin küçük birikimlerini ekonomiye kazandırma hususunda önemli yapı taşlarından biri olmayı amaçlıyor. Bireysel ve düşük motivasyonla yapılması oldukça zor olan ve milyonlarca insanın birincil ihtiyacı ‘ev sahibi olmayı’ kolektif bir şuur ve yüksek motivasyonla gerçekleştiren Birevim, uygun maliyetli çözümler sunmanın ötesinde sektöre ilkler de kazandırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sıra tespitli yöntemle 'ev sahibi olma' imkanı

Sonhaberler/ Haber Merkezi

‘Bir evim olsun’ diyen milyonlarca insanın hayatına dokunmak ve mutluluklarına ortak olmak için yola çıkan Birevim, sektöre kazandırdığı birbirinden farklı yöntemlerle müşterilerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Birevim’in sektöre kazandırdığı ev sahibi olma yöntemlerinin başında; Sıra Tespitli Yöntem geliyor. 

Yöntem, faizsiz ve hiç fark ödemeden ev almak isteyen binlerce insanın bir araya gelmesiyle oluşan gruplar içinden bireyin hangi ay evini teslim alacağını, noter huzurunda yapılan sıra tespitiyle belirliyor. Bu sayede müşteriler, kısa sürede yeni evine taşınma şansını yakalıyor. Peşinatsız ev sahibi olmak isteyenleri de kapsayan Sıra Tespitli Yöntem sayesinde Birevim, ev sahibi olmayı hayal olarak görenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Taksitlerin müşterileriler tarafından belirleneceği Birevim ödeme koşullarında müşteri memnuniyeti her şeyin önünde tutuluyor. Ev sahibi olmak isteyenler, Birevim’le taksitlerini kendi belirlerken, faiz ya da herhangi bir fark ödemeden, isterlerse peşinatsız, Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi alma şansına sahip oluyor.

Peşinatsız ve faizsiz ev alma çözümleriyle milyonlarca insana bir çıkış yolu sunan Birevim’in Sıra Tespitli Yöntem’inden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey; almak istediğiniz evin fiyatını ve ödemek istediğiniz taksit tutarlarını belirlemek.

Adım adım Sıra Tespitli Yöntem;

Her şeyden önce ne kadarlık bir ev almak istediğinize karar veriyorsunuz. Bu rakam tamamen size bağlı. Örneğin; 100 bin, 200 bin, 300 bin…

Almak istediğiniz evin fiyatını söyledikten sonra peşinatlı ya da peşinatsız olarak sıra tespitli yönteme dahil olabiliyorsunuz.

Peşinatlı ya da peşinatsız seçeneklerden birine karar verdikten sonra, sıra aylık ödeyeceğiniz taksitlere gelir. Aylık ne kadar taksit ödemek istediğinizi siz belirleyebilirsiniz.

Aylık ödenecek taksitleri belirledikten sonra, kaç kişilik grupta yer alacağınız da belirlenmiş olur. Örneğin; 40, 60, 80, 100, 120, 140 ve 160 kişilik gruplar

Almak istediğiniz eve dair belirlediğiniz bu hususları yazılı hale getirdikten sonra karşılıklı imzalayarak sözleşme sürecini tamamlarsınız.

Sıra geldi evinizi ne zaman teslim alacağınıza; noter huzurunda yapılacak olan sıra tespitiyle evinizi teslim alacağınız tarih belirlenir.

Yapılan sıra tespitinden sonra artık evinizi hangi ay alacağınız kesinleşmiştir. Belirlenen tarihte Birevim, istediğiniz yerden beğendiğiniz evi alarak size teslim eder.

Evinizi teslim aldıktan sonra taksitleriniz, almış olduğunuz evin bedelinin binde dördü oranında artırılarak yeniden düzenlenir. Artırılan taksitleriniz kalan borcunuzdan düşüldüğü için evinizin toplam maliyetine etki etmez.

Yeniden düzenlenen taksitler sayesinde borcunuzu olması gerekenden daha kısa sürede bitirme fırsatı yakalarsınız. Örneğin; 100 kişilik grupta evinizi birinci sırada aldıysanız, borcunuz 72 ayda biter.

Yorumlar