Mimaride kalitenin tek adresi

1976 yılından bu yana kaliteli hizmet anlayışından hiçbir şekilde ödün vermeden inşaat sektöründe çalışmalarını devam ettiren Dervişoğlu inşaat her...

Google Haberlere Abone ol
Mimaride kalitenin tek adresi

1976 yılından bu yana kaliteli hizmet anlayışından hiçbir şekilde ödün vermeden inşaat sektöründe çalışmalarını devam ettiren Dervişoğlu inşaat her geçen gün yeni projeler ile çıtayı bir tık daha yükseğe taşımaktadır.

Dervişoğlu İnşaat olarak inşaat ve mimari sektörüne her geçen gün yeni dokunuşlar ile katkı sağlıyoruz. Bu güne dek hayatı kolaylaştıran ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışı ile onlarca projeye adımızı yazdırdık. Bu projelerimizden bir kısmı halen devam ederken yatırımcısına kazandırmış olan tamamlanmış projelerimizden biri New Life Çekmeköy konutlarıdır. Çocuk parklarından AVM'ye kadar ihtiyaç duyulacak her şeye cevap veren bu proje ile konut anlayışına yeni bir bakış açısı getirdik.

Devam eden projeler arasında bulunan Kadıköy Kızıltoprak Hastanesi çalışmalarında ise sadece kazı ve temel çalışmaları 2 yıl süre ile devam etmiştir. Projenin hayata geçirilmesi esnasında daha önce belirlenmiş olan planda en ufak bir kayma olmamıştır. Hastane 16 bin metrekarelik bir alana inşa edilmekte olan hastane toplamda 11 kattan oluşmaktadır. Bunun 6 katı yer altında iken 5 katı ise yer üstündedir. İstanbul'un en gözde semtlerinden biri olan Moda'da sahile yakın butik otel projesi de halen devam eden projeler içerisindedir.

Kat karşılığı projeler ile her daim kazandıran Dervişoğlu İnşaat sizlere de kazandırsın istiyor iseniz daha detaylı bilgi için http://www.dervisogluinsaat.com/ adresini inceleyebilirsiniz. Yeni nesil teknoloji olanaklarını 40 yılı aşkın hizmet tecrübesi ile birleştiren ve kaliteli bir kadro ile çalışan Dervişoğlu İnşaat inşaat sektöründe yarattığı fark ile fenomen olmuştur. Yaşam alanında ve konutta konfor arayanların tek adresiyiz. Yaşam kalitesini arttıran inşaat ve konut anlayışına yeni bir bakış açısı getiren Dervişoğlu İnşaat insan odaklı çalışmalarına tüm hızı ile devam edecektir.

Yorumlar