Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği’nden Başkan Ceylan’a ziyaret

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret etti.Ateş, Dernek olarak Köyceğiz ile Malatya arasında kültürel anlamda köprü oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.Köyceğiz...

Google Haberlere Abone ol
Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği’nden Başkan Ceylan’a ziyaret

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Ateş, Dernek olarak Köyceğiz ile Malatya arasında kültürel anlamda köprü oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Nüvit kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle uzun yıllardır tanışıyoruz. Malatya ile Muğla ve Ege arasında işbirliğini ve köprüleri kuran bir kardeşimiz. Geçen yıl yine Ekim ayında Malatya’dan gelen Belediye Başkanlarına ve bürokratlarını burada ağırlama şerefine eriştik. Kendileri de bizleri 2018 yılı Mayıs ayı sonunda Malatya’ya davet ettiler. Kardeşliğin ve dostluğun pekişmesi için inşallah elverirse Malatya’ya gitmek isterim. Kayısı memleketi Malatya’ya bizlerden selam olsun” diye konuştu.

Köyceğiz ve Ege Bölgesinde yaşayan Malatyalılar olarak iki il arasında kültürel anlamda basın, yerel yönetimler ve STK’lardan oluşan heyetler ile ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Nüvit Ateş ise, “Köyceğiz’in çam balını ve narenciyesini Malatya’da, Malatya’nın ise kayısının Köyceğiz’de tanıtıyoruz. Her şeyden önce kendisini mütevazı kişiliğe sahip olmasından dolayı Sayın Başkanımızı tebrik ediyorum. Biz Başkanımızı çok seviyoruz. Kendisiyle dostluğumuz Toparlar Belediye Başkanlığından beri devam etmektedir. Bu dostluk Allah’ın verdiği ömre kadar devam edecektir. Ege Bölgesi ile Malatya arasında kültürel faaliyette bulunan saygı değer Belediye Başkanı Kamil Ceylan geçen yıl Ekim ayında buraya gelen belediye başkanlarımızı, basın mensuplarını ve bürokratları ağırladılar. Bizlere çok güzel misafirperverlik gösterip, bize yardımcı oldular. Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği olarak, Bu bölgedeki Belediye Başkanlarımızı 2018 yılı Mayıs ayının sonunda Malatya da 4-5 günlük Battal Gazi, Nemrut, Hekimhan ve Doğanşehir gibi İlçelerimizde ağırlamak istiyoruz. Bizim yine Malatya ve Ege Bölgesi arasında çalışmalarımız devam edecektir. Başkanlarımız ve Ege’nin emrindeyiz; bunu arz etmek istiyoruz. Belediye Başkanı Kamil Ceylan’a zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar