Başkan Kayda ve Şirin, Belediyeler Birliği toplantısına katıldı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısına katıldı.Türkiye Belediyeler Birliği’nin başkanlık seçimi dolayısıyla Ankara’da düzenlenen toplantıya...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kayda ve Şirin, Belediyeler Birliği toplantısına katıldı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısına katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin başkanlık seçimi dolayısıyla Ankara’da düzenlenen toplantıya Turgutlu Belediye Başkanı Şirin ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, birlikte katıldı. 2018 yılı bütçe görüşmelerinin yapıldığı gündemde meclis toplantısında, sosyal denge tazminatı sözleşmesi için yetki verilmesi talebi değerlendirildi. Toplantıda meclisin genel gündeminin değerlendirilmesinin ardından başkanlık seçimine geçildi. Tek adayın olduğu seçimlerde 345 oyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçildi. Başkan Şirin ve Başkan Kayda da TBB Başkanlığına seçilen Başkan Tahir Akyürek’i tebrik ederek, yeni görevinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar