Zorlu Holding’e 3 ödül birden

İSTANBUL (AA) - Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden...

Google Haberlere Abone ol
Zorlu Holding’e 3 ödül birden

İSTANBUL (AA) - Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı

Holding açıklamasına göre, kendi kategorilerinde dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği ve bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Stevie Awards 2016'nın uluslararası iş ödülleri sahipleri belli oldu. Zorlu Holding, Stevie Awards'ta kurum ve şirketlerin en iyi website uygulamalarının değerlendirildiği websitesi kategorisinde 3 farklı ödüle birden layık görüldü.

60 ülkeden 15 farklı kategoride 3 bin 800 şirketin çalışmalarıyla başvurduğu ve dünyaca kabul gören en başarılı kurumları ödüllendiren program kapsamında Zorlu Holding, website kategorisinde "En İyi Çeşitlendirilmiş Servis", "En İyi Kar Amacı Gütmeyen Kuruluş" ve "En İyi Arayüz" alanlarında olmak üzere 3 ödülün sahibi oldu.

Faaliyet gösterdiği tekstil, elektronik, beyaz eşya ve dayanıklı tüketim ürünleri, enerji, gayrimenkul, savunma sanayi ve maden alanlarında farklı ürün, hizmet ve projeler geliştiren Zorlu Holding, kurumsal www.zorlu.com web sitesiyle "En İyi Çeşitlendirilmiş Servis" kategorisinde gümüş ödül alırken, başta eğitim ve kültür-sanat olmak üzere sağlık ve sosyal yardımlaşma alanlarında faaliyet gösteren Mehmet Zorlu Vakfı'nın (MZV) www.mzv.org.tr web sitesiyle ise "En İyi Kar Amacı Gütmeyen Kuruluş" kategorisinde bronz ödül aldı.

Ayrıca Holding ve Grup şirketlerinin insan kaynakları yaklaşımı ve politikalarını aktardığı www.zorlukariyer.com web sitesi de kullanıcının sitede aradığını bulabilmesi, renk tonlarının gözleri rahatlatıcı formatta olması, farklı tarayıcı ve mobil cihazlarda rahatça görüntülenebilmesi nedeniyle “En İyi Arayüz” kategorisinde bronz ödül kazandı.

Holding, böylece toplamda 1 gümüş, 2 bronz ödül almış oldu. Stevie Awards ödülleri, 21 Ekim tarihinde İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleşecek törende sahipleriyle buluşacak.

Yorumlar