Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesi

- ASKON: - "Kuruluşundan bugüne AK Parti kadrolarında yer alan Yıldırım'ın uyumlu bir kadro ile devletin inşasına katkılarının artarak devam edeceğine olan güvenimiz tam"

Google Haberlere Abone ol
Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesi

İSTANBUL (AA) - Anadolu Aslanları İşadamları Derneğinden (ASKON) Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesine ilişkin yapılan açıklamada, "Kuruluşundan bugüne AK parti kadrolarında yer alan Yıldırım'ın uyumlu bir kadro ile devletin inşasına katkılarının artarak devam edeceğine olan güvenimiz tamdır." denildi.

Yıldırım'ın aday gösterilmesinin tebrik edildiği açıklamada, bu kararın ülke ve millet adına hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.

Açıklamada, "Kuruluşundan bugüne AK Parti kadrolarında yer alan Yıldırım'ın uyumlu bir kadro ile devletin inşasına katkılarının artarak devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. AK Parti iktidarlarında gelenek haline gelen istikrarın ve büyümenin devam edeceğini umuyor tekrardan bu kararın ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar