Yenilenen Clio ailesi Türkiye'de satışta

İSTANBUL (AA) - Yenilenen Renault Clio HB 48 bin 150 TL, Clio Sport Tourer ise 52 bin 150 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuluyor. Renault...

Google Haberlere Abone ol
Yenilenen Clio ailesi Türkiye'de satışta

İSTANBUL (AA) - Yenilenen Renault Clio HB 48 bin 150 TL, Clio Sport Tourer ise 52 bin 150 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuluyor.

Renault açıklamasına göre, yenilenen Clio, C şekilli gündüz farlarını da içeren full-LED far imzası ile markanın tasarım kimliğini vurgulamayı sürdürüyor. Araç, Renault'nun üst segment modellerinde kullanılan malzemeler ile donatıldı. İç mekanda yeni döşemeler kullanıldı ve plastik malzemenin dokunuş ve görsel kalitesine önem gösterildi. Krom detaylar ise daha dingin ve mat bir görünüme sahipken, renkler çok daha seçkin olmasıyla öne çıkıyor.

Yenilenen Clio HB, Türkiye'de Joy, Icon ve GT Line olmak üzere 3 donanım seviyesi ve 3 benzinli, 3 dizel 6 farklı motor seçeneği ile pazara sunuluyor. Benzinli motorlar 1.2 16V 75 ve 1.2 120 bg manuel ,1.2 Turbo EDC 120bg (otomatik); dizel motorlar 1.5 dCi 75 ve 90bg manuel ayrıca 1.5 dCi EDC 90bg (otomatik).

Clio Sport Tourer ise Joy ve Icon olmak üzere 2 donanım seviyesi ve 2 benzinli, 3 dizel motor seçeneği ile müşterinin beğenisine sunuluyor. Benzinli motorlar 1.2 16V 75 manuel ,1.2 Turbo EDC 120bg (otomatik); dizel motorlar 1.5 dCi 75 ve 90 bg manuel ayrıca 1.5 dCi EDC 90 bg (otomatik).

Clio'da güvenlik ve sürüşe yardımcı sistemlerin yanı sıra konfor ekipmanları da dikkati çekiyor. Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS), Elektronik Denge Programı (ESC), Acil Fren Destek Sistemi (AFU), Yokuşta Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder), sürücü ve yolcu hava yastıkları, yan hava yastıkları, elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları standart donanım olarak yer alıyor.

Arka park sensörü, Full Led Farlar, sis lambaları, elektronik klima, elektrikli katlanan dış dikiz aynaları, R-Link, Akıllı Park Sistemi, Geri Görüş Kamerası opsiyonlar arasındaki donanımlardan bazıları.

Yenilenen Clio'ya Intense Kırmızı, Titanyum Grisi, Sedef Beyaz ve Demir Mavi olmak üzere dört yeni renk seçeneği eklendi. Bununla birlikte yeni jantlar ve jant kapakları ile birlikte çok daha geniş kişiselleştirme programı da müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yenilenen Clio HB 48 bin 150 TL, Clio Sport Tourer ise 52 bin 150 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarında satışta.

Yorumlar