Yeni sanayi tezgahıyla üretimi yüzde 80 hızlandırdı

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB)’de faaliyet gösteren Dirinler Makina, Türkiye'de ilk olan bir sanayi tezgahı üretti.

Google Haberlere Abone ol
Yeni sanayi tezgahıyla üretimi yüzde 80 hızlandırdı

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB)’de faaliyet gösteren Dirinler Makina, Türkiye'de ilk olan bir sanayi tezgahı üretti. "36 Eksen Özel Frezleme ve Tornalama Tezgahı" adı verilen yeni makine, sanayi tesislerinde üretimi yüzde 80 hızlandırarak maliyetleri düşürecek.

Dirinler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dirin, Dirinns markasıyla müşterilerine özel çözümler sunduklarını belirterek, yeni makineyi de ar-ge çalışmalarının sonucunda Türkiye'de ilk kez ürettiklerini söyledi. Sanayi üretiminde büyük kolaylıklar sağlayacağını belirterek, "Yeni makinemiz, üretimin yüzde 80 oranında hızlanmasını sağlayacak. Birçok işlemi tek başına gerçekleştirecek. Ürünler, tek bir makinenin üretiminden çıkacak. Bu, üretimin kalitesini de arttıracak. Üretim hızlanacağı için son dönemde en önemli unsur haline gelen sanayideki maliyetlerde düşecek. Sanayi işletmeleri, bu makineyle çok büyük avantajlar sağlayacak." dedi. CİHAN

Yorumlar