Yeni Citroen modelleri Bursa Otoshow 2016'da

- Citroen İnallar standında Citroen C1, C-Elysee, Yeni C3, C4, C4 Cactus ve yeni C4 Picasso modelleri sergileniyor

Google Haberlere Abone ol
Yeni Citroen modelleri Bursa Otoshow 2016'da

İSTANBUL (AA) - Citroen İnallar Otomotiv, 15-20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen Tüyap Bursa Otoshow 2016'da yeni Citroen modellerini otomobil meraklılarıyla buluşturuyor.

Citroen'den yapılan açıklamaya göre, Citroen İnallar standında Citroen C1, C-Elysee, Yeni C3, C4, C4 Cactus ve yeni C4 Picasso modelleri sergileniyor.

Citroen İnallar Otomotiv, 15-20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen Tüyap Bursa Otoshow 2016'da tamamen yenilenen ve bu ay sonunda satışa sunulacak olan yeni Citroen C3. B segmentinin öne çıkan modeli Yeni C3 sınıfının kapsamlı kişiselleştirme özelliklerini sunmakta.

3. nesil Citroen C3, yolculuk boyunca bütünleşik HD kamera vasıtasıyla çekilen fotoğrafları ve videoları paylaşmaya imkan tanıyan Citroen ConnectedCam™ de dahil olmak üzere son teknolojilerle donatıldı.

Citroen ConnectedCam sistemi, sosyal ağlarda günlük yolculuklarınızı paylaşabildiğiniz veya kaza gibi durumlarda kanıt niteliği sunmak için tasarlanan, dikiz aynasına yerleşimli bir HD kamerayı barındırıyor.

Çift gövde rengiyle tercih edilebilen Yeni C3'te 3 farklı tavan rengi alternatifi mevcut. Airbump adındaki gövde korumalarında da renk seçenekleri mevcut olacak.

Anahtarsız giriş ve çalıştırma özellikli anahtara sahip olan yeni C3'ün tüm fonksiyonlarına ergonomik kullanım sunan 7 inçlik ekrandan erişilebiliyor. Yeni modelin fiyatı ve detayları kasım ayının son haftası açıklanacak.

Citroen Advanced Comfort programı kapsamında yenilenen Yeni C4 Picasso'da, hem tasarım hem de sunduğu teknolojiler ile sınıfının öncü araçlarından birisi olmayı sürdüren 5 kişilik C4 Picasso ve 7 kişilik Grand C4 Picasso modelleri Intensive donanım paketiyle Türkiye'de kasım ayı başında satışa sunuldu.

Cam tavan, 1.6 litre 120 HP'lik BlueHDI motor ve EAT6 tam otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu C4 Picasso'nun başlangıç fiyatı 105 bin 800 lira iken Grand C4 Picasso'nun başlangıç fiyatı 118 bin 950 lira.

Citroen C4 Picasso'ya, tüketicilerin beklentileri doğrultusunda temassız bagaj kapağı donanımı eklendi. Sistem, anahtar cebinizdeyken bagaj kapağına yaklaşıp, ayağınızı tamponun altına uzattığınızda bagaj kapağının kendiliğinden açılmasını sağlıyor. Aynı şekilde bagaj kapağını kapatabilmek de mümkün.

Citroen C4 Picasso, markanın yeni tasarım diline göre yenilendi. Marka logosunu taşıyan krom ızgara artık ön bölümde boylu boyunca uzanıyor. Yeniden şekillendirilen farlar 3D efektine sahip.

Yeni ön tampondaki radyatör ızgarası yukarıya doğru daha ufak bir alanı kaplarken, alt bölümde sis farlarını da kapsayan 2. bir hava girişiyle dinamik tasarım vurgulanıyor. Alt hava girişinin her iki yanında ise krom detaylara yer verilmiş.

Toplam 8 renk opsiyonuyla sunulan C4 Picasso ve Grand C4 Picasso modellerinde Lapis Mavi, Kum Beji ve Çelik Gri, yeni seçenekler arasına katıldı.

Yorumlar