Yataş, Karadağ'da 2. Enza Home mağazasını açtı

İSTANBUL (AA) - Yataş Grup, yurt dışı mağaza yatırımlarını Karadağ'da açtığı 2. Enza Home mağazası ile sürdürüyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enza...

Google Haberlere Abone ol
Yataş, Karadağ'da 2. Enza Home mağazasını açtı

İSTANBUL (AA) - Yataş Grup, yurt dışı mağaza yatırımlarını Karadağ'da açtığı 2. Enza Home mağazası ile sürdürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Açılışa, Karadağ Büyükelçiliği Müsteşarı Hakan Özdemir, Karadağ Türk Ticari Ateşesi Fatma Derya Koç, Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın ve Yataş Grup Uluslararası Satış Direktörü Mutlu Meşelik katıldı.

Ev dekorasyonuna bir bütün olarak bakan Enza Home mağazalarında yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı ürünler bulunacak.

Açılışta bir konuşma yapan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın; “Bugün burada Karadağ’da mobilya mağazası açan ilk Türk markası olarak 2. mağazamızı açmanın gururu içerisindeyiz. Yataş Grup olarak markamızı uluslararası alanda daha da tanınır hale getirme gayret ve çabası içerisindeyiz. 2017 yılından itibaren yeni vizyonumuz; uluslararası alanda fark yaratan, 24 saat ışıkları sönmeyen global bir şirket haline gelmek olduğunu söyleyebilirim. Bu vizyonla çalışarak 10 yıl içerisinde de yurt dışı ciromuzun yurt içi ciromuza oranla yüzde 50’ye ulaşmasını amaçlıyoruz” dedi.


Yorumlar