Yapı Kredi "Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası" seçildi

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney'nin Nakit Yönetimi Müşteri Araştırması 2016 kapsamında "Nakit...

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi "Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası" seçildi

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney'nin Nakit Yönetimi Müşteri Araştırması 2016 kapsamında "Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası" olarak belirlendi.

Banka açıklamasına göre, Yapı Kredi, Euromoney'nin Nakit Yönetimi Müşteri Araştırması 2016'da "Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası" seçildi. Geçen yıl da aynı ödüle layık görülen Yapı Kredi, bu sene içerisinde yine Euromoney tarafından "Dış Ticaret Finansmanı Araştırması 2016" kapsamında "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçilmişti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Kurumsal ve Ticari Bankacılık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Feza Tan, farklı ölçekteki tüm müşterilerinin ödeme ve tahsilat işlemlerinde, sundukları özel çözümler neticesinde fark yarattıklarını dile getirdi. Tan, şunları kaydetti:

"Dünya genelinde nakit yönetim pazarını incelemek adına 32 binden fazla katılımcıyla gerçekleştirilen Euromoney Nakit Yönetimi Araştırması, bu alanda dünyanın en kapsamlı ve güvenilir araştırması olarak kabul ediliyor. Bu prestijli araştırmada üst üste ikinci kez en iyi seçilmek bizler için hem gurur verici hem de işimizi daha da iyi yapmak için motive edici.

Uzman kadromuz ve müşteri odaklı yaklaşımımızla firmaların iş süreçlerini en iyi şekilde yönetmelerine ve nakit akışlarını düzenlemelerine destek olmaya devam ediyoruz. Tahsilat ve ödeme işlemlerinde müşterilerimizin operasyonel yüklerini, maliyetlerini azaltmalarını amaçlıyor, dijital çözümleri de içeren ürünlerimizle firmaların işlem hızlarını ve verimliliklerini artırmaya çalışıyoruz."

Yorumlar