Vodafone, kesintisiz hizmet için tüm önlemleri aldı

- Vodafone: - "Vodafone Türkiye olarak bu süreç boyunca kesintisiz hizmet vermeyi sürdürmek üzere tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Acil iletişim ihtiyaçlarına destek olmak için tüm abonelerimize hafta sonu geçerli ücretsiz 150 dakika konuşma ve 250 MB internet tanımlanmaktadır"

Google Haberlere Abone ol
Vodafone, kesintisiz hizmet için tüm önlemleri aldı

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimi sürecinde kesintisiz hizmet vermeyi sürdürmek üzere tüm önlemleri aldığını bildirdi.

Vodafone'dan yapılan açıklamada, dün gece ülkenin demokratik kurumlarına karşı yapılan dehşet verici saldırıların şiddetle kınandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hayatını kaybeden masumlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve halkımıza başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Bu zor günlerde halkımızın yanındayız, birlik ve düzenin yeniden kurulmasından dolayı mutluyuz. Vodafone Türkiye olarak bu süreç boyunca kesintisiz hizmet vermeyi sürdürmek üzere tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Acil iletişim ihtiyaçlarına destek olmak için tüm abonelerimize hafta sonu geçerli ücretsiz 150 dakika konuşma ve 250 MB internet tanımlanmaktadır."

Yorumlar