Vodafone, gençleri yurt dışı eğitim fırsatlarıyla tanıştıracak

İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone ana sponsorluğunda düzenlenen "StudyExpo Yurtdışı Dil ve Yaz Okulları Fuarı", yabancı dil ve yaz okulları alanında faaliyet...

Google Haberlere Abone ol
Vodafone, gençleri yurt dışı eğitim fırsatlarıyla tanıştıracak

İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone ana sponsorluğunda düzenlenen "StudyExpo Yurtdışı Dil ve Yaz Okulları Fuarı", yabancı dil ve yaz okulları alanında faaliyet gösteren 50'yi aşkın seçkin okulu Türk öğrencilerle buluşturacak.

Vodafone açıklamasına göre, Vodafone Türkiye'nin gençlik markası Vodafone FreeZone, 26 yaş ve altı gençler için sunduğu avantajlara yenisini ekledi. Türk öğrenciler, Vodafone FreeZone ana sponsorluğunda StudyExpo Fuarcılık AŞ organizasyonuyla düzenlenen StudyExpo Yurtdışı Dil ve Yaz Okulları Fuarı'nda yabancı dil ve yaz okulları alanında faaliyet gösteren 50'yi aşkın seçkin okulu yakından tanıma fırsatı bulacak.

Alanında Türkiye'nin en geniş katılımlı etkinliği olarak gösterilen StudyExpo Yurtdışı Dil ve Yaz Okulları Fuarı ile Türkiye'deki yurt dışı eğitim etkinliklerine yeni bir soluk getirilmesi hedefleniyor.

25-26 Şubat'ta İstanbul, 28 Şubat'ta Ankara, 2 Mart'ta İzmir ve 4 Mart'ta yine İstanbul'da düzenlenecek fuarlarda öğrenciler, yurt dışındaki dil ve yaz okulları hakkında bire bir görüşerek ilk ağızdan bilgi sahibi olma şansını yakalayacak.

Fuara İngiltere, ABD, Kanada, İrlanda, Güney Afrika, Fransa, Avustralya, Yeni Zelanda, Malta, Almanya, Fransa, İspanya, İsviçre, İtalya, Rusya ve Japonya gibi ülkelerden seçkin dil okulları katılacak. Kişisel Gelişim ve Kariyer Seminerleri'nin de verileceği fuarda, çeşitli etkinlikler ve ödüllü yarışmalar yapılacak, katılımcı okullar tarafından cazip indirimler ve promosyonlar sunulacak.


- "Gençler için yeni özgürlük alanları yaratmaya devam edeceğiz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone FreeZone ile gençlere her daim yeni fırsatlar sunduklarını dile getirdi. Aksoy, şunları kaydetti:

"Her tüketicinin ihtiyacına yönelik beklentisinin farklı olmasından hareketle oluşturduğumuz Vodafone FreeZone markasıyla 26 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun kampanyalar düzenlemeyi sürdürüyoruz. Konsept yurt dışı eğitim fuarları alanında uzman olan StudyExpo iş birliğiyle İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleştireceğimiz StudyExpo Yurtdışı Dil ve Yaz Okulları Fuarı ile Türk gençleri dünyanın önde gelen 50'yi aşkın okuluyla buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en geniş katılımlı Yurtdışı Dil ve Yaz Okulları Fuarı ile gençlere yurt dışındaki dil ve yaz okulları ile bire bir görüşerek ilk ağızdan bilgi sahibi olma fırsatı sunacağız. Vodafone FreeZone ile gençler için yeni özgürlük alanları yaratmaya devam edeceğiz."

Yorumlar