VitrA İnovasyon Merkezi'ne ödül

İSTANBUL (AA) - VitrA İnovasyon Merkezi, sektörünün en başarılı Ar-Ge merkezi seçildi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji...

Google Haberlere Abone ol
VitrA İnovasyon Merkezi'ne ödül

İSTANBUL (AA) - VitrA İnovasyon Merkezi, sektörünün en başarılı Ar-Ge merkezi seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2015 ArGe Merkezleri Performans Endeksi sonuçları doğrultusunda VitrA İnovasyon Merkezi, cam ve seramik sektörünün en başarılısı seçildi.

5. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi kapsamında düzenlenen törende, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu İnovasyon Direktörü Boğaç Şimşir, ödülü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'den aldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki VitrA Üretim Tesisleri'nde yer alan merkez, sektörel kategoride üst üste 4 yıldır birincilik ödülüne layık görülüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu İnovasyon Direktörü Şimşir, 2011 yılında kurulan VitrA İnovasyon Merkezi'nin, geliştirdiği yeni ürünlerle fark yaratarak kısa sürede sektörünün en başarılısı olduğunu belirtti.

Şimşir, "Merkezi, dünya çapında yeniliklerle anılan bir değere dönüştürme hedefiyle çalışıyoruz. Sektörel kategoride 4 yıl üst üste inovasyon lideri olmanın getirdiği sorumlulukla, kullanıcıların hayatına değer katacak yenilikleri aramaya, bulmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar