Vergi Rekortmeni Boydak

KAYSERİ Vergi Dairesi Başkanlığı, 2012 yılında ilde en fazla kurum ve gelir vergisi ödeyen kurum ve kişileri plaketle ödüllendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Vergi Rekortmeni Boydak

Kayseri'de 2012'de en fazla kurumlar vergisi ödeyen 100 şirketin ödediği toplam verginin yüzde 45'ini veren Boydak Grubu'nun aile mensupları aynı zamanda ilde en fazla gelir vergisi ödeyen mükellefler olarak ilk sıralarda yer aldı. Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından, Boydak Grubu şirketleri ve aile üyelerini temsilen hazırlanan plaketler, Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak ve Şükrü Boydak'a verildi.

Temelleri Kayseri'de atılan, günümüzde başta mobilya olmak üzere 8 ayrı sektörde 45 şirketle faaliyet gösteren Boydak Holding, üretim gücü ve ödediği vergilerle Türkiye ekonomisine katkısını her geçen yıl artırdı. 2012 yılında da ödediği kurumlar ve gelir vergileri ile Kayseri'de rekortmenliği bırakmayan Boydak Grubu'na holding, bağlı şirketler hem de aile üyelerinin ödediği yüksek gelir vergisiyle ulusal ekonomi ve Kayseri'ye yaptığı katkılar nedeniyle plaket verildi. 

Boydak Holding Genel Merkezi'nde, Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen törende, Boydak Grubu adına plaketleri Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak teslim aldı. 

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Boydak Holding, 14 bine yaklaşan çalışanı, yurt geneline yayılmış 2 bin bayii bulunduğu belirtildi. Kayseri'de 2012'de en fazla kurumlar vergisi veren 100 şirketin ödediği toplam verginin yüzde 45'ini Boydak Grubu şirketleri öderken, ilde 2012'de en fazla gelir vergisi ödeyen 100 mükellefin ödediği toplam vergi içerisinde Boydak ailesinin payı da yüzde 27'ye ulaştı.

Yorumlar