Vakıf Emeklilik, yeni sigorta bilgi sistemi "Atlas"a geçti

- Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Obalı: - "Yeni sistem büyük fayda sağlayacak ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermemize önemli katkıda bulunacak."

Google Haberlere Abone ol
Vakıf Emeklilik, yeni sigorta bilgi sistemi "Atlas"a geçti

İSTANBUL (AA) - Vakıf Emeklilik, "Atlas" adı verilen yeni sigorta bilgi sistemine geçti.

Vakıf Emeklilik'ten yapılan açıklamaya göre, dijital kavramının gelecek dönemde sigorta sektörü üzerinde daha da önemli olacağını öngören Vakıf Emeklilik, "Atlas" adlı yeni sigorta bilgi sistemini hayata geçirdi.

Yeni sistem, sigorta sektöründe mobile yatırım yapan ilk şirketlerden olan Vakıf Emeklilik'in iş süreçlerine hız, sürdürebilirlik ve operasyonel verimlilik katacak. Sistemle birlikte Agito firmasının "L4U" Life For You uygulaması da sektörde ilk kez kullanılacak.

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı, konuya ilişkin değerlendirmesinde, sektörün öncü şirketi olarak bilişim teknolojileri (IT) altyapısında da örnek olduklarını ifade etti.

Büyüme hızlarının IT ihtiyaçlarını artırdığını ve farklılaştırdığını belirten Obalı, "Bilişim teknolojileri, şirketlerin yönetiminde yükselen bir rol oynamaktadır. Vizyon olarak dijital kanallara yatırım yaparken müşteri odaklı düşünüyoruz. Yeni sistem büyük fayda sağlayacak ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermemize önemli katkıda bulunacaktır." dedi.

"Rahat Bir Gelecek İçin Yol Haritamız" ve "Geleceğimizin Yol Haritası" sloganlarından esinlenilerek "Atlas" ismi verilen yeni sistemin logosu da Atlas Okyanusu ve kıtaların birleşimi hikayesinden ve Vakıf Emeklilik’in renklerinden yola çıkılarak hazırlandı.

Yorumlar