Vakıf Emeklilik 2. Kumbara Tasarımı Resim Yarışması

- Vakıf Emeklilik, çocuklara tasarruf alışkanlığı kazandırmak amacıyla Kumbara Tasarımı Resim Yarışması’nın ikincisini düzenlenecek

Google Haberlere Abone ol
Vakıf Emeklilik 2. Kumbara Tasarımı Resim Yarışması

İSTANBUL (AA) - Vakıf Emeklilik, çocuklara tasarruf bilincini aşılamak adına düzenlediği Kumbara Tasarımı Resim Yarışması’nın bu yıl ikincisini gerçekleştirecek.

Vakıf Emeklilik açıklamasına göre, çocuklarda küçük yaştan itibaren tasarruf bilincini oluşturmak amacıyla Kumbara Tasarımı Resim Yarışması’nın ikincisini düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl belirlenen 11 ilde yapılan yarışma, yoğun ilgi nedeniyle bu yıl Türkiye genelinde gerçekleştirilecek.

Projeyle, gelecek nesillerin büyüdüklerinde kendi tasarruflarına ve ülkemizin tasarruflarına yön verebilmesi için bir farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

Hayallerindeki kumbaranın resmini yapan, 7-10 yaş arası ilkokul öğrencisi her çocuk, yarışmaya başvuruda bulunabilecek. Yarışmaya katılacak öğrenciler, eserlerini 19 Eylül-17 Ekim 2016 tarihleri arasında kendi okul müdürlüklerine teslim edecek.

Seçici kurulun değerlendirmesi sonucu kazanan eserler, 31 Ekim'de www.vakifemeklilik.com.tr web adresinden duyurulacak. İlk üçe giren öğrencilere bisiklet ve scooter hediye edilecek.

Yorumlar