Ünlü rock ve pop sanatçıları GNCFEST’te buluşuyor

Turkcell’in gençlik markası gnçtkcll tarafından tertip edilen GNCFEST’e dünyaca ünlü rock ve pop sanatçıları da katılacak. 7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu’nda yapılacak etkinlikte Grammy ödüllü müzisyen Pharrell Williams ile Rita...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü rock ve pop sanatçıları GNCFEST’te buluşuyor

Turkcell’in gençlik markası gnçtkcll tarafından tertip edilen GNCFEST’e dünyaca ünlü rock ve pop sanatçıları da katılacak.

7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu’nda yapılacak etkinlikte Grammy ödüllü müzisyen Pharrell Williams ile Rita Ora, INNA, Manga, Mabel Matiz ve Model gibi isimler sahne alacak.

The Neptunes adlı grup ile adı duyulan Pharrell Williams, Britney Spears, Beyonce, Gwen Stefani, Justin Timberlake gibi ünlülerin yanında yer aldı. ‘Happy’ adlı parçası ile bilinen Williams’ın gençlerden büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Turkcell Bireysel Pazarlama Gençlik Segment Direktörü Bahar Uçanlar, bu sene itibariyle GNCFEST’in, Türkiye’nin en genç, en dinamik, en keyifli ve bol müzikli festivali olmaya aday olduğunu belirterek, “8 senedir Türkiye’de GNCFEST konserleri tertip ettik ve binlerce gnçtrkcll’li ile biraraya geldik. Ancak 2014’ten itibaren GNCFEST’i senede bir defa yapılan ve tüm gün devam edecek dev bir müzik festivaline dönüştürdük. Dünyaca ünlü yabancı sanatçılar ve çok sevilen yerli müzisyenler ile GNCFEST’in, gençleri hem müziğe hem de eğlenceye doyuracak, bambaşka bir festival olacağı kanısındayız.” dedi.

GNCFEST’in bilet satışları, Biletix’ten yapılıyor. Şu an gnçtrkcll'lilere indirimli bilet fiyatları 75 TL’den başlıyor.

CİHAN

Yorumlar