Ulusoy Elektrik ve Enerjisa arasında 6,5 milyon dolarlık anlaşma

ANKARA (AA) - Ulusoy Elektrik AŞ, Enerjisa elektrik dağıtım şirketleri grubu ile 6,5 milyon dolarlık sözleşme imzaladı. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya...

Google Haberlere Abone ol
Ulusoy Elektrik ve Enerjisa arasında 6,5 milyon dolarlık anlaşma

ANKARA (AA) - Ulusoy Elektrik AŞ, Enerjisa elektrik dağıtım şirketleri grubu ile 6,5 milyon dolarlık sözleşme imzaladı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulusoy Elektrik AŞ, Enerjisa dağıtım şirketleri grubu ile orta gerilim şalt malzemeleri sözleşmesini bu yıl da yeniledi.

Enerjisa dağıtım şirketi gruplarından Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, Istanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ ve Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ, ile imzalanan 6,5 milyon dolarlık anlaşma doğrultusunda dağıtım şirketlerinin abonelerine kesintisiz elektrik tedariği sağlaması için gerekli olan trafo merkezleri ve yüksek gerilim anahtarlama ürünleri Ulusoy Elektrik’ten tedarik edilecek.

Sözleşme kapsamındaki trafo merkezleri ve yüksek gerilim anahtarlama ürünleri elektrik iletiminden dağıtımına giden süreçte önemli bir köprü görevi görüyor. Bu ürünler 34 bin 500 volt yüksek gerilim ile şehir içerisindeki trafo merkezlerine ulaşan elektriği evlerde kullanılabilecek gerilime düşürüyor.

Yorumlar