UIB Türkiye'de yeni atama

İSTANBUL (AA) - Orpen Şanlı, IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği (UIB Türkiye) Multi Müşteri Kanalı İş Geliştirme ve Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak...

Google Haberlere Abone ol
UIB Türkiye'de yeni atama

İSTANBUL (AA) - Orpen Şanlı, IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği (UIB Türkiye) Multi Müşteri Kanalı İş Geliştirme ve Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Şirket açıklamasına göre, UIB Türkiye, yönetim kadrosuna sigortacılık sektörünün deneyimli isimlerinden Orpen Şanlı'yı dahil etti. Şanlı, UIB Türkiye Multi Müşteri Kanalı İş Geliştirme ve Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

Profesyonel kariyerine 1996 yılında Aras Kargo bünyesinde başlayan Şanlı, lojistik, tekstil ve turizm sektörlerinde satış ve yönetim pozisyonlarında çeşitli görevler üstlendi. 2004 yılında Sorumluluk Sigortaları Underwriter'ı olarak Allianz Sigorta AŞ'ye katılan Şanlı, öncesinde İşbir Holding ve ardından ABD'de Unitrin Insurance Group'da satış alanında çeşitli pozisyonlarda çalıştı. Şanlı'nın Lindenwood Üniversitesi'nden MBA ve İspanya'da edindiği Pazarlama ve Uluslararası İşletme yüksek lisans dereceleri bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen UIB Türkiye Genel Müdürü Murat Çiftçi, "Büyüme stratejilerimizi en verimli şekilde yürütebilmek amacıyla sektörün dinamikleri doğrultusunda yönetim kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Şanlı'nın şirketimize yeni bir enerji katacağına ve tecrübesiyle şirketimiz için yeni iş fırsatları yaratacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar