Uçağı Düşüren Pilot Olaydan İki Hafta Önce İki Lüks Araba Almış

Alman Lufthansa-Germanwings havayolunun uçağını düşüren pilot Andreas Lubitz, olaydan günler önce biri kendisi diğeri kız arkadaşı için iki lüks otomobil satın almış.

Google Haberlere Abone ol
Uçağı Düşüren Pilot Olaydan İki Hafta Önce İki Lüks Araba Almış

Alman Lufthansa-Germanwings havayolu şirketine ilişkin uçağı düşüren ikinci pilot Andreas Lubitz'in (27), intihar dalışından birkaç hafta öncelikle bir tanesi kendisi Öteki kız arkadaşı için fiyatları 50 bin Euro sıralarında bulunan iki lüks araba satın aldığı anlatım edildi.

'DEPRESİF YAPISI VARDI'

Hediyenin peşinden ayrılan hostes sevgilisi Maria W. (26) pilotun depresif bir yapıda olduğunu anlattı.

O İFADE KALDIRILDI

Bu arada ikinci pilotu sebebi ile dağa çakılan uçağın şirketi Germanwings Havayolları, İngiltere'nin başkenti Londra'daki metro istasyonlarında yer saha reklam afişlerindeki 'Şaşırmaya hazır olun' cümlesini çıkardı.

Reklamlarda 'Şaşırmaya hazır olun. Hamburg'a, Berlin'e uçun' ifadeleri yer alıyordu.

İntiharıyla 149 insanın ölümüne yol açan pilot Andreas Lubitz'in uçuş günü bulunan salı için sıhhat raporunun bulunduğu lakin bunu sakladığı ortaya çıkmıştı.

VİZYONA GİRMESİ TEPKİ ÇEKTİ

BU sene Oscar'da 'En İyi Yabancı Film' adayı bulunan Arjantin inşası 'Relatos Salvajes'teki (Asabiyim Ben) 6 öyküden birisinin kazaya benzemesi dikkat çekti. Filmde bir adam, nefret ettiği bireyleri bir uçakta toplayıp uçağı düşürüyor.

Filmin, İngiltere'de vizyona girmesi kocaman reaksiyon çekti. Germanwings faciasından sonra vizyon tarihinin ertelenmesi yönündeki bütün çağrılara karşın gösterime giren film, daha öncelikle Almanya ve İspanya'da vizyona girmişti.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar