TÜSİAD’da Haluk Dinçer dönemi

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Haluk Dinçer seçildi. Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı olan Dinçer, CarrefourSA, TeknoSA, AvivaSA ve Aksigorta’nın da Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı...

Google Haberlere Abone ol
TÜSİAD’da Haluk Dinçer dönemi

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Haluk Dinçer seçildi.

Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı olan Dinçer, CarrefourSA, TeknoSA, AvivaSA ve Aksigorta’nın da Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütüyor.

Konu ile ilgili TÜSİAD’dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Muharrem Yılmaz, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden 4 Haziran 2014 tarihinde istifa etmiştir. Sayın Yılmaz 2010-2012 döneminde yürüttüğü Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcılığı ve 2013 Ocak ayından bu yana üstlendiği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini başarıyla ifa etmiş, kurumun ulusal ve uluslararası alanda itibarına çok önemli katkılar sunmuştur. Yılmaz görevi süresince Türkiye'de sivil toplumun güçlenmesi ve iş dünyasının örgütlü gelişimi için emsal teşkil edecek somut adımlar atmıştır. TÜSİAD olarak Muharrem Yılmaz'a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. TÜSİAD Yönetim Kurulu, 10 Haziran 2014 tarihinde saat 16.00’da yaptığı Olağanüstü Yönetim Kurulu toplantısında tüzüğüne ve kurumsal kültürüne uygun olarak kendi içinde yaptığı seçim sonucunda, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Dinçer’i seçmiştir. Haluk Dinçer'e yeni görevinde başarılar dileriz.”

CİHAN

Yorumlar