TUSİAB Başkanı seçilen Keleş görevine başladı

Azerbaycan'da Türk işadamlarının çatı kuruluşu olan Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'nin(TÜSİAB), yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Keleş görevi devraldı. Başkan Keleş ve yeni yönetim kurulunun göreve başlaması dolayısıyla...

Google Haberlere Abone ol
TUSİAB Başkanı seçilen Keleş görevine başladı

Azerbaycan'da Türk işadamlarının çatı kuruluşu olan Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'nin(TÜSİAB), yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Keleş görevi devraldı.

Başkan Keleş ve yeni yönetim kurulunun göreve başlaması dolayısıyla Azerbaycan'ın milli lideri merhum Haydar Aliyev'in Fahri Hiyaban'da bulunan anıt mezarını ziyaret etti. Aliyev'in anıtına çelenk bırakan heyet, saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Bakü'deki Türk Şehitliğine geçen TÜSİAB heyeti, şehitlik anıtına çelen ve karanfil bıraktı. Ardından, Azerbaycan şehitliğini de ziyaret eden heyet, "Ebedi Meşale" anıtına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Basına açıklama yapan Yavuz Keleş, TÜSİAB'ın 1994 yılında kurulduğunu hatırlatarak derneğin yaklaşık 300 üyesi olduğunu bildirdi. Keleş, üye şirketlerin 60 bin işçi istihdam ettiğini belirterek, "TÜSİAB'ın misyonu bellidir. Mevcut olan Azerbaycan- Türkiye kardeşliğini, dostluğunu daha da ileri seviyeye götürmek, pekiştirmek için biz vardır." dedi.

CİHAN

Yorumlar