TürkTraktör'e Stevie Awards'tan Gümüş Ödül

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör, dünyanın önde gelen uluslararası iş dünyası ödülleri Stevie Awards 2016'da Yol Haritam ve Parlayan Yıldızlar projeleriyle Gümüş...

Google Haberlere Abone ol
TürkTraktör'e Stevie Awards'tan Gümüş Ödül

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör, dünyanın önde gelen uluslararası iş dünyası ödülleri Stevie Awards 2016'da Yol Haritam ve Parlayan Yıldızlar projeleriyle Gümüş Ödül kazandı.

Şirket açıklamasına göre, TürkTraktör, bu yıl ilk kez başvurduğu Stevie Awards'dan Gümüş Ödül'le döndü. İnsan Kaynakları alanında hayata geçirdiği Parlayan Yıldızlar ve Yol Haritam projeleriyle Stevie Awards 2016'da İşgücü Geliştirme ve Öğrenmede Başarı ana kategorisinde finale kalan TürkTraktör, yapılan değerlendirmeler sonucunda "Yetenek Yönetimi Modeli" başlığında Yol Haritam Projesi (My Road Map) ve Parlayan Yıldızlar (Shinning Stars) Projesi ile Gümüş Ödül'e layık bulundu.

Türkiye'nin tarım sektörünün ilk Ar-Ge Merkezine sahip lider traktör üreticisi olan TürkTraktör, çalışanlarının bireysel ve profesyonel gelişiminde sürdürülebilir katkı yaratma vizyonuyla ortaya koyduğu bu projelerle uluslararası bir platformda kendi kategorisindeki rakiplerini geride bıraktı.

Yetenek yönetimi modeli kapsamında, TürkTraktör'ün Yol Haritam Projesi, teknik uzmanlık gelişimini destekleyen bir süreç olarak, var olan teknik uzmanlık seviyelerini belirleyerek çalışanların gelişimleri için kişiselleştirilmiş bir yol haritası sunmayı amaçlıyor.

Geleceğin liderlerini tanımlayan Parlayan Yıldızlar ise yöneticilik yolunda yürüme hedefi ve yetkinlikleri olan TürkTraktör çalışanlarını başlangıç seviyesinden başlayarak geliştirebilmeyi; objektif değerlendirme ve şeffaf paylaşım süreçleriyle potansiyelin performansa dönüştürülmesini hedefliyor.

Yorumlar