TürkTraktör'den İtalya Milli Günü ziyareti

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, EXPO 2016 Antalya'da düzenlenen İtalya Milli Günü'nde açılışı yapılan İtalya Bahçesi’ni, üst düzey...

Google Haberlere Abone ol
TürkTraktör'den İtalya Milli Günü ziyareti

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, EXPO 2016 Antalya'da düzenlenen İtalya Milli Günü'nde açılışı yapılan İtalya Bahçesi’ni, üst düzey İtalya heyeti ile ziyaret etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, EXPO 2016 Antalya kapsamında hazırlanan İtalya Bahçesi'nin açılışına, TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, aralarında İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Luigi Mattiolo, İtalya Ekonomik Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Ivan Scalfarotto, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Komiseri Büyükelçi Erdoğan Kök ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Roma Büyükelçisi Murat Salim Esenli'nin de bulunduğu heyet ile katıldı.

Expo 2016 Antalya'da bin metrekarelik İtalya pavyonunda, dünyaca ünlü İtalyan peyzaj mimarlarıyla birlikte hazırlanan İtalya Bahçesi'nde geçen yıl İtalya'da düzenlenen törende verilen ve Avrupa'nın en saygın ödüllerinden "Yılın Traktörü-2015" ödülünü kazanan New Holland'ın TTJ model traktörü de sergilendi.

Yorumlar