Türkiye'nin "ilk hipermarketi" 23. yılını kutladı

- CarrefourSA'nın 1993 yılında hizmete açtığı ve Türkiye'nin "ilk hipermarketi" olan İçerenköy CarrefourSA 23 yılı geride bıraktı

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin "ilk hipermarketi" 23. yılını kutladı

İSTANBUL (AA) - CarrefourSA'nın 1993 yılında hizmete açtığı ve Türkiye'nin "ilk hipermarketi" olan İçerenköy CarrefourSA 23 yılı geride bıraktı.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye'ye hipermarket anlayışını getirerek organize perakende sektörünün öncüsü olan CarrefourSA, 30 Kasım 1993 tarihinde hizmete açtığı İçerenköy CarrefourSA hipermarketinin 23. yaşını tüm gün süren yarışmalar, eğlenceler ve 30 Kasım'a özel büyük indirimlerle kutladı.

Hipermarket bugün, CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, CarrefourSA yönetimi, çalışanları ve CarrefourSA müşterilerinin katılımıyla 23 pasta kesilerek açıldı.

İçerenköy CarrefourSA hipermarketinin 23 yılını yansıtan ve açılış yıllarına ait nostaljik fotoğraf sergisi açıldı. Bunun yanı sıra 23 yıldır CarrefourSA'da çalışanlar, teşekkür sertifikalarını CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin'in elinden aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Ergin, şunları kaydetti:

"Türkiye, 1993 yılında henüz hipermarket kavramı ile tanışmamışken İçerenköy'de bir ilk yaşandı. Türkiye'de perakende sektöründe olan herkesin hatırlayacağı tek marka vardır. O da bu CarrefourSA'dır. İçerenköy CarrefourSA hipermarketi inanılmaz bir başarı öyküsüdür. Bu hipermarketin bizler için çok özel bir yeri var. Tam 23 yıldır güven timsali olan CarrefourSA'nın hizmet kalitesini tüketicilerle buluşturuyoruz. CarrefourSA, kurulduğu günden bu yana her zaman için sektörde ilklere imza atan, gerçekleştirdiği yenilikler ve ürün çeşitliliği ile müşterilerine her zaman en iyi alternatifleri sunan bir marka oldu.

Kalitesi ve güvenilir yapısı ile günden güne büyüyen CarrefourSA'nın başlangıcı burada atıldı. Geçmişe dönüp baktığımız zaman yalnızca bir adet hipermarketten bugün için farklı ihtiyaçlara hizmet veren süper, mini ve gurme market formatlarıyla CarrefourSA olarak tüketicilerimize hizmet sunmaya devam ediyoruz. Bugün CarrefourSA hipermarketlerde tüketicilerimiz gıdadan tekstile, elektronikten züccaciyeye kadar hemen her alanda istediklerine kolaylıkla ulaşabiliyor. Sahip olduğumuz bilgiler ışığında artık tüketicilerimiz ne ister, neleri sever, ne zaman alışveriş yapar gibi detaylı bir bilgi birikimine sahibiz. Bu birikim doğrultusunda da artık marketlerimiz yalnızca alışveriş odaklı değil, adeta bir yaşam alanı olarak hizmet vermeye başlayacak."

Yorumlar