Türkiye'nin En Zengin Patronu İki Kelimeye Yasak Getirdi

Yıldız Holding'in patronu Murat Ülker şirket çalışanlarına ilginç bir kısıtlama getirdi. Ülker tüm personelin 'Bey ve Hanım' hitaplarını kullanmasını yasakladı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin En Zengin Patronu İki Kelimeye Yasak Getirdi

Yıldız Holding yaptığı satın almalar ve kazancıyla isminden son senelerde sıkça söz ettirmeye başladı. Yıldız'ın en tepesindeki ad Murat Ülker gene değişik ve belli bir icraata imzasını koydu.

MURAT ÜLKER'DEN DEVRİM GİBİ YASAK

Yıldız Holding'in uluslararası markaları bünyesine katması global bir kuruluş olma yolunda mühim adımlar sayıldı. Holdingin en tepesindeki ad Murat Ülker bu ivmelenmede en iri hisse sahibi şekilde görülüyor. Murat Ülker renkli kişiliğiyle de dikkat çekiyor. Samimi tavırları ve değişik bir patron profili ile iş dünyasında ayrı bir yere sahip. Ülker o farklılığını sürdürmeye kararlı görünüyor. Son icraatı bilhassa çalışanların yöneticilerine karşı kullandığı 'Bey ve Hanım ' hitaplarına yasak getirmek oldu.

TOPLANTI SIRASINDA KARAR VERDİ

Murat Ülker'in yakın iş arkadaşlarından Yıldız Holding Başkan Yardımcısı Ali Ülker yasağın nasıl başladığını anlattı. Ali Ülker, 'Geçen gün Murat Ülker uluslararası katılımcılarında olduğu bir İdare kurulu toplantımız öncesinde bundan sonra hanım-bey hitaplarını kaldırın çağrısı yaptı. Türk kültürüyle büyümüş bireyler için epey bir zor. Ama bu konu hakkında yol almaya çalışıyoruz ' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar