Türkiye Perakendeciler Federasyonu yeniden Altunbilek'e emanet

İSTANBUL (AA) - Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun (TPF) yönetim kuruu...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Perakendeciler Federasyonu yeniden Altunbilek'e emanet

İSTANBUL (AA) - Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun (TPF) yönetim kuruu başkanlığına yeniden Mustafa Altunbilek seçildi.

TPF'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelindeki 329 üyesi, 4 bine yakın satış noktası ve 70 bine yakın çalışanı ile perakende sektörü içinde önemli bir gücü temsil eden federasyonun 5'nci Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda 2014 yılında başkanlık bayrağını devralan Altunbilek, oy birliği ile yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçildi.

Altunbilek, toplantıda yaptığı açıklamada, bir dönem daha başkanlık yapmaktan gurur duyacağını belirterek, yeni dönemde TPF'nin yepyeni bir yüz ve sloganla tüketicilerin yanında olacağını kaydetti.

Geçen dönemde yapılan faaliyetleri dile getiren Altunbilek, gelecek dönemdeki projelerine ilişkin şunları kaydetti:

"Tüm paydaşlarımızla oluşturduğumuz bu önemli gücü, birlikteliği artık Türkiye'ye yayma zamanı geldi. Sahip olduğumuz gücü, indirim mağazalarına karşı üstünlüklerimizi kamuoyuna anlatabilmek, müşterilerimizle, tedarikçilerimizle, çalışanlarımızla daha sıkı ilişkiler kurabilmek için Federasyon olarak önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma başlatacağız. Ticaret odalarından belediyelere, tedarikçilerimizden müşterilerimize ve tüm yerel dinamiklere kadar Türkiye geneline yayacağımız yeni bir çalışma sayesinde tüm dinamikleri harekete geçirmeyi hedefliyoruz."

Altunbilek başkanlığındaki TPF'nin yeni yönetim kurulu; "Hacı Mustafa Narman, Fatih Ayhan, Ömer Düzgün, Ali Kaya, İbrahim Özhan, Vahdet Sarıkaya, Osman Kalafat, Ramazan Ulu, Mustafa Şekerci, Darcan Mehmetçik, İhsan Korkmaz, Ramazan Turmak" şeklinde oluştu.

Yorumlar