Türkiye Finans’a 4 ödül birden

Türkiye Finans, dünyanın önde gelen ekonomi yayınlarından Global Banking and Finance Review tarafından 4 ayrı dalda ödül almaya layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Finans’a 4 ödül birden

Türkiye Finans, dünyanın önde gelen ekonomi yayınlarından Global Banking and Finance Review tarafından 4 ayrı dalda ödül almaya layık görüldü. Bankaya ‘Türkiye’nin En İyi Ortak Markalı Kredi Kartı’, ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Perakende Bankası’, ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Ticari Bankası’ ve ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen KOBİ Bankası’ ödülleri verildi.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle Türkiye’de katılım bankacılığı sektörüne yön veriyor, aynı zamanda ülke ekonomisine katkı sunmak için reel ekonomiye önemli desteklerde bulunuyoruz. Böylelikle istikrarlı ve sürdürülebilir bir büyüme performansı sergiliyoruz. Bankacılık ve finans endüstrisindeki anahtar oyuncuları bir araya getiren ve sektörün önde gelen oyuncularını ödüllendiren Global Banking and Finance Review’dan 4 ödül birden almak bizler için büyük önem taşıyor. Gösterdiğimiz üstün performansın uluslararası sektör profesyonelleri tarafından takdir edilmesinin gururunu yaşıyoruz. Bu ödüller banka olarak doğru stratejilerle ilerlediğimizi gösteriyor. Hedeflerimize emin adımlarla ilerlemek motivasyonumuzu artırıyor.” dedi.
CİHAN

Yorumlar