Turkcell'den Madame Tussauds Müzesi bileti

İSTANBUL (AA) - Turkcell genç abonelerine yönelik avantajlar sunduğu uygulaması GNÇ'yle İstanbul Madame Tussauds Müzesi bileti hediye ediyor. Şirket...

Google Haberlere Abone ol
Turkcell'den Madame Tussauds Müzesi bileti

İSTANBUL (AA) - Turkcell genç abonelerine yönelik avantajlar sunduğu uygulaması GNÇ'yle İstanbul Madame Tussauds Müzesi bileti hediye ediyor.

Şirket açıklamasına göre, Turkcell, GNÇ uygulamasıyla dünyanın en ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds'un İstanbul'da açılacak 21. merkezinin 24 Kasım’da düzenlenecek ön gösterime 50 şanslı genci bir arkadaşıyla birlikte davet edecek. Müzede heykeli olan ünlüler hakkında düzenlenen sorulara doğru yanıt veren ilk 50 kişiye çift kişilik ön gösterim bileti hediye edilecek.

Müzenin ön gösterimine gitmek isteyen gençlerin, GNÇ uygulamasına girip müzede heykeli olan ünlülerden seçilen beşi ile ilgili sorulara yanıt vermesi gerekiyor. GNÇ uygulaması üzerinden yapılan kurguda soruları doğru cevaplayan ilk 50 GNÇ’liye çift kişilik ön gösterim davetiyesi armağan edilecek.

Ayrıca, gençler için müzeye giriş avantajı sunan 28 Şubat 2017’ye kadar geçerli olacak bir diğer kampanya kapsamında GNÇ’lilerin aldığı her 1 bilete karşılık 1 bilet hediye edilecek. Bu ayrıcalıktan yararlanmak için GNÇ uygulamasından kampanya şifresi alarak, müze girişinde göstermek yeterli olacak.

Yorumlar