'Turkcell Yıldızlı Geceler'i 1 milyondan fazla kişi izledi

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen "Turkcell Yıldızlı Geceler"de müzikseverler, Türkiye ve dünya starlarıyla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
'Turkcell Yıldızlı Geceler'i 1 milyondan fazla kişi izledi
"Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında düzenlenen 32 ayrı konserde seyircileriyle buluşan 50 sanatçıyı 150 bin kişi konser mekanlarında izlerken, 1 milyondan fazla kişi de fizy ve Turkcell Facebook sayfasından canlı yayında takip etti.

50 sanatçının sahne aldığı 32 etkinliği 150 bin kişi konser mekanlarında izlerken, Türkiye'nin en büyük müzik platformu fizy ve Turkcell Facebook sayfasından canlı yayınlanan konserleri ise Türkiye'nin dört bir yanından 1 milyondan fazla kişi takip etti.

Turkcell, Mustafa Ceceli, Bengü, Göksel ve Volkan Konak konserlerini fizy'den canlı yayınladı. Sanatçıların sahne performanslarını, tüm Türkiye'ye bulundukları yerden canlı olarak izleme fırsatı sunan Turkcell, teknolojisiyle bu etkinliğe farklı bir boyut kazandırdı.

Turkcell'lilerin internetlerinden harcamadan, 4.5G hızıyla fizy'den takip ettiği konserler arasında en çok Göksel izlendi. Göksel'in 237 bin kişiye ulaşan rekor izlenmesini 231 bin izleyiciyle Volkan Konak, 230 bin ile Mustafa Ceceli ve 207 bin ile Bengü takip etti.

Yorumlar