Turkcell medya ajansını seçti

İSTANBUL (AA) - Turkcell, medya planlama faaliyetlerini BPN İstanbul ile yürüteceğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre Turkcell, medya planlama...

Google Haberlere Abone ol
Turkcell medya ajansını seçti

İSTANBUL (AA) - Turkcell, medya planlama faaliyetlerini BPN İstanbul ile yürüteceğini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Turkcell, medya planlama ajansını belirlemek amacıyla açtığı konkur sonucunda BPN İstanbul ile çalışma kararı aldı. Bu işbirliği kapsamında marka, tüm grup şirketleri için gerçekleştirilecek medya planlama faaliyetlerini BPN İstanbul ile yürütecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Medya Planlama Direktörü Aslıhan Ahızkal, Turkcell markasının medya planlamasını 2014 yılından beri sektörün değerli iki ajansı Open ve BPN ile birlikte yönettiklerini anımsattı.

İşbirliği içinde oldukları iki ajansın da sektörel başarısı, yenilikçi yaklaşımları ve stratejik yönlendirmeleri ile kendilerine çok büyük katkı sağladıklarını belirten Ahızkal, "Ancak pazarlama dünyasındaki değişimler bizi daha bütünsel ve inovatif medya planları hayata geçirmeye yöneltti. Bu nedenle tek ajans ile ilerlemeye karar verdik. Medya ajansımızı belirlemek için açtığımız konkur sonucunda 1 Ocak 2017 itibarıyla yolumuza BPN İstanbul ile devam edeceğiz. Bu işbirliği ile birlikte daha nice başarılı projelere imza atacağımıza inancımız tam." ifadelerini kullandı.

BPN İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Kavrazlı ise klasik medya planlama anlayışının ötesinde, ölçülebilir ve yenilikçi bakış açılarına ihtiyaç duyulan bu ortamda, Türkiye'nin en büyük reklam vereni ve global bir teknoloji oyuncusu olan Turkcell için, BPN Istanbul olarak bir dönüşüm platformu paylaştıklarını kaydetti.

Planlarının ve heyecanlarının ödüllendirilmiş olmasının kendileri için büyük bir mutluluk olduğuna işaret eden Kavrazlı, "Önümüzdeki günlerde dünya çapında örnek olacak bir anlayışı hayata geçirmek için yola çıkıyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar