Turkcell Global Bilgi'ye satış gelirlerinde birincilik ödülü

İSTANBUL (AA) - Turkcell Global Bilgi, Türkiye'nin önde gelen 500 Bilişim Şirketi Araştırmasında "Çağrı Merkezi Hizmeti" kategorisinde satış gelirlerine göre...

Google Haberlere Abone ol
Turkcell Global Bilgi'ye satış gelirlerinde birincilik ödülü

İSTANBUL (AA) - Turkcell Global Bilgi, Türkiye'nin önde gelen 500 Bilişim Şirketi Araştırmasında "Çağrı Merkezi Hizmeti" kategorisinde satış gelirlerine göre birinci oldu.

Turkcell Global Bilgi'den yapılan açıklamaya göre şirket, yeni ödüller almaya devam ediyor.

BTHaber Gazetesinin bu yıl 17'ncisini gerçekleştirdiği ve Türkiye'nin en büyük ilk 500 Bilişim şirketinin yanı sıra pazar verilerinin açıklandığı Bilişim 500 ödül töreni, CVK Park Otel'de düzenlendi.

Turkcell Global Bilgi, Türkiye'de bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2015 yılı net satış gelirlerine göre hazırlanan araştırmada, 658 milyon liralık gelirle geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da "Çağrı Merkezi Hizmeti" kategorisinde birinci sırada yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Çağatay Aynur, şirket olarak ortaya koydukları çalışmalarla sektör gelişimine yön verdiklerini, müşterilerine sundukları çözüm ve hizmetlerle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında önemli birincilikler elde ettiklerini bildirdi.

Bu birincilik ödüllerinden birisinin de "Çağrı Merkezi Hizmeti" kategorisinde Bilişim 500'den geldiğini aktaran Aynur, şunları kaydetti:

"Sektörde gösterdiğimiz büyümenin takdir göstergesi olan bu birincilik bizim için mutluluk verici. Elde ettiğimiz birincilik bu değerli organizasyondan aldığımız beşinci birincilik olması dolayısıyla ayrıca önemli… Önümüzdeki dönemde de ihtiyaçlara uygun çözüm ve hizmetlerimizle çalışmalarımızdan söz ettirmeye, sektör gelişimi için öncü yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz."

Yorumlar