Turkcell, 20 yaşını Antalya’da kutladı

Turkcell, 20. yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul dışındaki dördüncü toplantı ve etkinliği Antalya’da gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, “Bugün bizim gurur günümüz. Turkcell’in...

Google Haberlere Abone ol
Turkcell, 20 yaşını Antalya’da kutladı

Turkcell, 20. yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul dışındaki dördüncü toplantı ve etkinliği Antalya’da gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, “Bugün bizim gurur günümüz. Turkcell’in 20 yıllık başarı öyküsü, bizler için olduğu kadar tüm Türkiye için gurur vesilesi." dedi. Kuruöz, Türkiye’de sektörünün lideri konumundaki Turkcell'in 9 ülkede 70 milyonu aşan müşterisi ile bölgenin de lideri olduğunu ifade etti.

Toplantıda, Antalya için yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren İlker Kuruöz, Kardelenler projesi kapsamında 113 öğrencinin mezun olduğunu, 75'inin ise eğitimlerine devam ettiğini söyledi. Bir diğer sosyal sorumluluk projesinin Ekonomiye Kadın Gücü olduğunu hatırlatan Kuruöz, Antalya’da destek alan 374 kişiye toplam 600 bin 197 lira kredi sağladıklarını belirtti.

İlker Kuruöz, Antalya’nın önemini vurgularken son bir yılda şehrin; ses kullanımında Türkiye’de 5'inci, veri kullanımındaysa dördüncü sırada yer aldığı bilgisini paylaştı.

Atatürk Parkı’nda kurulan etkinlik çadırında Turkcell’in geride kalan 20 yılı anlatılırken, kutlamalar; Bursa, Manisa, Aydın ve Antalya’nın ardından Konya, Mersin, Kayseri ve Samsun illeriyle devam edecek.

CİHAN

Yorumlar