Türk Telekom'a Kristal Elma'dan 5 ödül

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Kristal Elma 2016'da 5 ödüle layık görüldü. Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, Türkiye'nin ve dünyanın en saygın iletişim...

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom'a Kristal Elma'dan 5 ödül

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Kristal Elma 2016'da 5 ödüle layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, Türkiye'nin ve dünyanın en saygın iletişim ödülleri arasında gösterilen Kristal Elma Ödülleri'nde biri Kristal Elma olmak üzere 3 farklı kategoride Gümüş Ödül, bir diğer kategoride ise Bronz Ödül alarak toplam 5 ödül aldı.

Kristal Elma Ödülleri kapsamında Tivibu, TBWA/İstanbul tarafından hazırlanan Seç-İzle uygulamasının tanıtıldığı orman temalı radyo reklamı ile Radyo/Hizmet kategorisinde Kristal Elma'nın sahibi oldu.

Türk Telekom ayrıca üç kategoride de Gümüş Ödül kazandı. Bu projeler arasında Toplumsal Sorumluluk Ticari Kuruluşlar ve Markalar kategorisinde Ultra tarafından hazırlanan Türk Telekom Telefon Kütüphanesi, Kampanyalar/Radyo Kampanyası kategorisinde TBWA/İstanbul tarafından hazırlanan Türk Telekom Tivibu Seç İzle ve Radyo/Hizmet kategorisinde yine TBWA/İstanbul imzalı Tivibu Şampiyonlar Ligi-Sabri yer alıyor.

Dijital/Online Film/Hizmet kategorisinde Punch tarafından hazırlanan Türk Telekom Bulut Depo, Zümrüt Fotoğraf Stüdyosu Filmi ise Türk Telekom'a Bronz Ödül'ü getiren proje oldu.

Yorumlar