Türk Telekom'dan sonra THY'de reklamları durdurdu

ABD ile yaşanan ekonomik savaşta Türkiye'nin en önemli firmalarından Türk Hava Yolları (THY), ABD merkezli kuruluşlara reklam vermeyeceğini açıkladı. Türk Telekom'da "Türk Telekom ailesi olarak biz de 'ABD'ye reklam verme' kampanyasına dahil oluyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom'dan sonra THY'de reklamları durdurdu

Türk Hava Yolları (THY), ABD merkezli kuruluşlara reklam vermeyeceğini açıkladı. 

THY, Reklamları Durdurdu
Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Türk Hava Yolları olarak devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir" dedi

#ABDyeReklamVerme Türk Hava Yolları olarak devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir.

— Yahya ÜSTÜN (@yhyustun) 14 Ağustos 2018

TÜRK TELEKOM DA REKLAM VERMEYECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Türk Telekom, ABD ile Türkiye arasındaki yaptırım krizinin ardından Türk Lirası'nın rekor düzeyde değer kaybetmesiyle başlatılan 'ABD'ye reklam verme' kampanyasına dahil oldu. Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Hamdi Ateş Twitter'dan yaptığı açıklamada "Türk Telekom ailesi olarak biz de 'ABD'ye reklam verme' kampanyasına dahil oluyor, devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir" ifadesini kullandı.

Türk Telekom ailesi olarak biz de #ABDyeReklamVerme kampanyasına dahil oluyor, devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir.

— HAMDİ ATEŞ (@hamdiates) 13 Ağustos 2018

Yorumlar