Türk ekonominin, seçimlerin dışında kendi rayında devam etmesini arzu ediyoruz

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, işadamları olarak Türk ekonominin, seçimlerin dışında kendi rayında devam etmesini arzu ettiklerini söyledi. MTSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, yönetim kurulu üyeleriyle...

Google Haberlere Abone ol
Türk ekonominin, seçimlerin dışında kendi rayında devam etmesini arzu ediyoruz

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, işadamları olarak Türk ekonominin, seçimlerin dışında kendi rayında devam etmesini arzu ettiklerini söyledi.

MTSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerin sorularını cevaplayan TSO Başkanı Coşkun, Manisa’daki 2014’deki ilk dört aylık ihracatta, 2013’ün ilk dört aylık dönemine göre bir iyileşme söz konusu olduğunu söyledi. İhracatın artması konusu daha da ümitle baktıklarını dile getiren Coşkun, “Bu senenin ilk dört ayında, geçen yılın ilk dört ayına göre ihracatta bir iyileşme söz konusu. Bu da nedir? Gerçekleşen KDV’nin ilk taksitlerinden dolayı. Bu iyimser tabloyu elde somut verilerle bizimde paylaşmamız mümkün değil. Onunla birlikte biz daha iyimser bakıyoruz geleceğe.” dedi.

    Ama önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirten Coşkun, “Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaştıkça bunun nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğiz. Şu anda Cumhurbaşkanı adayımız belli ama ondan sonra Cumhurbaşkanı’nın önüne geçen Başbakan’ın kim olacağı önemli. O bir kaos oluşturur mu, oluşturmaz mı? Onu bekleyip görmek lazım. Ama bizim temennimiz ekonominin seçimlerin dışında kendi rayında devam etmesi arzumuz. Bizde çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar