TÜMOSAN Yozgatlı çiftçileri ağırladı

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin önde gelen traktör ve dizel motor üreticilerinden TÜMOSAN, Yozgatlı çiftçileri Konya'daki fabrikasında ağırladı. Şirket...

Google Haberlere Abone ol
TÜMOSAN Yozgatlı çiftçileri ağırladı

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin önde gelen traktör ve dizel motor üreticilerinden TÜMOSAN, Yozgatlı çiftçileri Konya'daki fabrikasında ağırladı.

Şirket açıklamasına göre, bu yıl üçüncüsü düzenlenen TÜMOSAN Fabrika Günleri etkinliğine bu hafta Yozgat bölgesinden 50 çiftçi katılım gösterdi. TÜMOSAN Pazarlama Müdürü Tuncay Abay ve TÜMOSAN Fabrika Müdürü Osman Babaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte çiftçiler; traktör ve motor üretimini yerinde inceleme fırsatı buldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜMOSAN Genel Müdür Yardımcısı Serhun Olgun, fabrika gezileriyle ilgili olarak şunları kaydetti:

"Yerli motor ve traktör üretiminin Türk tarımı açısından önemli olduğunun bilincinde olan çiftçilerimiz, TÜMOSAN'ın sahip olduğu yüksek üretim teknolojisini yerinde gördükten sonra memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu da bize işimizi doğru yapma yolunda daha da güç veriyor. 2017 yılı içerisinde 100'ün üzerinde çiftçi grubumuzu fabrikamızda ağırlayarak yerli üretimi birebir görmelerini hedeflemekteyiz."



Yorumlar