Toyota'dan eylül kampanyası

İSTANBUL (AA) - Toyota, eylül kampanyasıyla Yaris Hybrid ve Hilux başta olmak üzere Toyota modellerinde çeşitli avantajlar sunuyor. Şirket açıklamasına göre...

Google Haberlere Abone ol
Toyota'dan eylül kampanyası

İSTANBUL (AA) - Toyota, eylül kampanyasıyla Yaris Hybrid ve Hilux başta olmak üzere Toyota modellerinde çeşitli avantajlar sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Toyota'nın eylül ayı kampanyası kapsamında Yaris Hybrid modelinde 3 bin TL'ye varan indirim veya 24 bin TL'ye 18 ay taksit ve "0" faiz uygulanıyor. Hilux Hi Cruiser'a sahip olmak isteyenler için de 5 bin TL'lik indirim veya 25 bin TL'ye 20 ay vade ve "0" faiz alternatifleri bulunuyor.

Ayrıca, 3 bin TL'ye varan indirimle satışa sunulan "Yaris 1.33" için 17 bin TL ve Hilux 4x2 modelinde 24 bin TL'lik 12 ay vadeli kredi kullanımında "0" faiz uygulaması devam ediyor. Hilux da eylül kampanyasında 5 bin TL'ye varan indirimlerle yer alıyor. Hilux'a, 76 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Eylülde, Toyota'nın diğer modellerinde 6 bin TL'ye varan indirimlerin yanı sıra taksitler de 6 ay ertelenebiliyor. Yüzde 1,25'ten başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota'nın eylül kampanyasından yararlananlar, isterlerse ödemelerine Mart 2017'de başlayabilecekler. Markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda takas imkanı da mevcut.

Yorumlar