Tommy Hilfiger, Doğuş ile yatırımlarını artırma kararı aldı

- ABD'li moda tasarımcısı Hilfiger: - "Doğuş Grubu benim ortağım. Dünyanın çeşitli yerlerinde ileride ortak yatırımlar yapabiliriz"

Google Haberlere Abone ol
Tommy Hilfiger, Doğuş ile yatırımlarını artırma kararı aldı

İSTANBUL (AA) - ABD'li ünlü moda tasarımcısı Tommy Hilfiger, Doğuş Grubu ile yatırımlarını artırma kararı aldı.

Doğuş Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, ABD’li ünlü moda devi Tommy Hilfiger, Doğuş Grubu’nun davetlisi olarak Türkiye’ye geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tommy Hilfiger, Doğuş Grubu ile bu yıl Miami’de The Raleigh Hotel’de ortak yatırıma imza attıklarını belirterek, "Doğuş Grubu ile Amerika’da ortak yatırım için bir araya geldik. Doğuş Grubu benim ortağım. Ayrıca, dünyanın çeşitli yerlerinde ileride ortak yatırımlar yapabiliriz." ifadesini kullandı.

1969’da 150 dolar sermayeyle açtığı dükkanını 47 yılda 6,5 milyar dolarlık bir marka haline getiren Tommy Hilfiger, kıyafetlerini tasarlarken Türk eşinden ilham aldığını ifade etti.

Hilfiger, hayat felsefesi ve iş hayatında başarılı olmanın yollarına değinirken, "Hayallerinizi gerçekleştirirken karşınıza çıkacak engellerin sizi durdurmasına izin vermeyin. Ne yapıyorsanız tutkuyla yapın. Eğer tutkulu olursanız, severseniz o zaman bu iş olmaktan çıkar. Sabah uyandığınızda mutlu olursunuz ve hayatta ilerlersiniz." ifadelerini kullandı.

Gençken rock yıldızı olmak istediğini ancak kötü bir gitarist olduğunu belirten Hilfiger, "Rock yıldızı olamıyorsam rock yıldızı gibi görünmeliyim" diyerek moda sektörüne adım attığını kaydetti.

Britney Spears, Michael Jackson, Lenny Kravitz ve Beyonce gibi birçok ünlü müzisyen için kıyafet tasarlayan Hilfiger, "Bunu yapmamın nedeni markamı müzikle, müzisyenlerle ilişkilendirmekti. Tüm bu müzisyenler benim elbiselerimi giyiyordu. Sonrasında hayranları da mağazalarıma gelmeye başladı ve işlerime çok etkisi oldu." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar