TOKİ Başkanı Turan Yunuskent’i inceledi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Yunusemre Belediyesi’nin Akgedik bölgesinde hayata geçireceği Yunuskent alanında incelemede bulundu. Daha sonra Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret eden...

Google Haberlere Abone ol
TOKİ Başkanı Turan Yunuskent’i inceledi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Yunusemre Belediyesi’nin Akgedik bölgesinde hayata geçireceği Yunuskent alanında incelemede bulundu. Daha sonra Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret eden TOKİ Başkanı Turan, “Akgedik bölgesinde hayata geçecek olan TOKİ projesi ile Manisalılar sadece Manisa’ya değil, Türkiye’ye örnek olacak yeni bir yaşam alanına kavuşacak” dedi.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Yunusemre Belediyesi’nin Akgedik Bölgesinde hayata geçireceği ve Manisa’nın konut sorununa neşter vuracak olan Yunuskent projesini yerinde inceledi. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve TOKİ Emlak Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu TOKİ alanında incelemede bulundu.

"Türkiye’ye örnek olacak"

İlk olarak OSB Kent Ofisini gezen heyet, daha sonra Akgedik ve OSB bağlantı yolu ile Gürle OSB bağlantı yollarını gezdi. Ardından Akgedik bölgesinde yakında hayatın başlayacağı TOKİ 1. Etap alanı ile yapımına başlanan 2. Etap alanında incelemede bulundu. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve beraberindeki heyet daha sonra Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. TOKİ Başkanı Turan burada yaptığı açıklamada, Yunusemre Belediyesi ile TOKİ’nin uyum içerisinde çalıştığını belirterek, “Yunusemre Belediyesi ile beraber yürüttüğümüz Akgedik TOKİ bölgesinde son kontrollerimizi yaparak incelemede bulunduk. İnşallah ilk etabın çok kısa sürede teslimi yapılacak. Türkiye’ye örnek olacak TOKİ projesi ile birkaç yıl içerisinde Manisalılar sadece Manisa’ya değil, Türkiye’ye örnek olacak yeni bir yaşam alanını kazanacak. Yunusemre Belediyesi ile birkaç aydır Gürle Toplu Konut Alanı ile alakalı yoğun görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bu alan da sisteme dâhil edildiğinde nüfusu 80 - 100 binleri bulan yeni bir yaşam alanı, örnek bir proje hayata geçmiş olacak. Bu, Yunusemre Belediyesi’ne 4. gelişimiz. Laf olsun diye söylemiyorum. Yunusemre Belediyesi ile hayırlara vesile olan çok güzel bir işbirliğimiz var. Başta Yunusemre Belediye Başkanımız ve ekibine, AK Parti Manisa Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Konut sorununu ortadan kaldıracağız”

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün Turan, TOKİ ekibi ve Milletvekillerimiz ile beraber Manisa’da konut sorununu ortadan kaldıracak olan TOKİ projemizin hayata geçeceği alanda incelemede bulunduk. Arazide yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatımız oldu. TOKİ Başkanımız ve beraberindeki heyet daha sonra belediyemize ziyarette bulundu. Kendisine, ekibine ve AK Parti Manisa Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. TOKİ Başkanımızın da dediği gibi; Akgedik alanında hayata geçecek olan proje ile Manisa’da konut sorununa neşter vuracağız” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Çerçi, TOKİ Başkanı Turan’a tablo ve çeşitli hediyeler takdim etti.

TOKİ Başkanı Turan’a AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, partililer ve OSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol ile Sosyal Konutlar Müdürü Hakan Yılmazbaş eşlik etti.

Yorumlar