TMO'dan demokrasi nöbetçilerine kumanya

TMO Kızılay Meydanı'nda 12 bin 500 kişilik kumanya dağıttı

Google Haberlere Abone ol
TMO'dan demokrasi nöbetçilerine kumanya
Toprak Mahsulleri Ofisince (TMO) Fettullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı tepki için demokrasi nöbetine çıkan halka 12 bin 500 kişilik kumanya dağıtıldı.

Kurumun bulunduğu Kızılay Meydanında kumanya dağıtımına katılan TMO Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, meydanlarda bekleyen vatandaşlara ellerinden her türlü yardımı yapacaklarını belirtti.

Binlerce vatandaşın 15 Temmuz'dan itibaren Kızılay Meydanında demokrasi nöbeti tuttuğuna işaret eden Kemaloğlu, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in de talimatıyla sabahlara kadar canını ortaya koymuş vatandaşlara bir nebze katkı olsun diye bütün imkanlarımızı seferber ettik. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla vatandaş sokaklardan çekilene kadar buradayız. Burada vatandaşlara pilav, nohut, ayran ikram ediyoruz." diye konuştu.

Demokrasi nöbeti için meydanda olan vatandaşlardan Kaan Cengiz, TMO'nun hizmetinden memnun olduklarını vurgulayarak, "Devletimize bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Başkomutanımız evlerinize dönebilirsiniz dediği takdirde ancak dönebiliriz. Sabah ezanlara burada olacağız. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızı asla bırakmayacağız. Onlar dik dursun biz her zaman arkalarında olacağız." ifadelerini kullandı.

TMO, demokrasi mitinglerine devam eden halka, mitinglerin başladığı günden bu yana çay ve kumanya ikram ediyor.

Yorumlar