TİM'den terör saldırılarına tepki

- TİM Başkanı Büyükekşi: - "Hain darbe girişiminden demokrasisi daha da güçlü olarak çıkan, birliğini pekiştiren Türkiye, bütün düşmanları ile mücadele etmeye muktedirdir"

Google Haberlere Abone ol
TİM'den terör saldırılarına tepki

İSTANBUL (AA) - Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, hain darbe girişiminden demokrasisi daha da güçlü olarak çıkan ve birliğini pekiştiren Türkiye'nin bütün düşmanlarıyla mücadele etmeye muktedir olduğunu belirtti.

Büyükekşi, Van, Elazığ ve Bitlis'teki terör saldırılarına ilişkin yazılı açıklamasında, terör saldırıları sonucu yine canlarının yandığını aktardı.

Ülkenin birlik ve beraberliğine kasteden kirli ellerin 15 Temmuz'daki hain saldırılar sonrası tesis edilmeye çalışılan huzur ortamını da bozmayı amaçladığını ifade eden Büyükekşi, şunları kaydetti:

"Bizler biliyoruz ki; hain darbe girişiminden demokrasisi daha da güçlü olarak çıkan, birliğini pekiştiren Türkiye, bütün düşmanları ile mücadele etmeye muktedirdir. Türkiye'nin geleceğini kurmak üzere ülkesi için canla başla çalışan ihracatçılar olarak, saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize ve masum vatandaşlarımıza, Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz."

Yorumlar