TESK'ten Güneydoğu teşvik paketine destek

TESK Başkanı Palandöken, "Yatırım ve istihdam olursa ekonomi canlanacak, vatandaş refaha kavuşurken, Türkiye büyüyecek" dedi

Google Haberlere Abone ol
TESK'ten Güneydoğu teşvik paketine destek
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi"nin bölgeye hareketlilik getireceğini belirterek, "Bu çok önemli bir fırsat. Yatırım ve istihdam olursa ekonomi canlanacak, vatandaş refaha kavuşurken, Türkiye büyüyecek." ifadelerini kullandı.

Palandöken yazılı açıklamasında, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan "Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi"nin büyük önem taşıdığına işaret etti.
Terörün bitmesiyle bölgenin daha çok iş ve aşa kavuşacağını belirten Palandöken, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Açıklanan paket bölgeye büyük bir hareket getirecek. Herkes bir an önce bölgede terörün bitirilip, yaraların sarılmasını bekliyor. Bilhassa gençlerin istihdamına yönelik pek çok destek ve teşvik var. Esnafımız da bölgenin huzur ve güven ortamına bir an önce kavuşmasını istiyor. Halkımız da bölgeye yapılacak yatırımlara sahip çıkmalı. Bu, çok önemli bir fırsat. Yatırım ve istihdam olursa ekonomi canlanacak, vatandaş refaha kavuşurken, Türkiye büyüyecek."

Yorumlar